,

Aansprakelijkstelling in letselschade. Waar moet je vooral op letten? Podcast aflevering 8

27 september 2019

Wanneer iemand letselschade oploopt, is één van de eerste vragen vaak: moet ik nú en metéén iets doen? In deze podcast vertelt advocaat Karin Nijman dat het hoofd van een slachtoffer natuurlijk niet direct naar iets juridisch staat. Je ligt misschien wel in het ziekenhuis en je wilt herstellen.

Beluister de podcast hier:


“Dan moet ik eerst een vraag stellen die eigenlijk heel cru is…” In deze podcast vertelt Karin welke vraag dat is en waarom deze zo belangrijk is. Het antwoord op de vraag die dan moet worden gesteld, bepaalt namelijk of er snelle actie nodig is. En als er haast nodig is, maar er wordt niet snel gehandeld, kunnen er grote bedragen verloren gaan.

Als er een aansprakelijkstelling gedaan moet worden, is het heel belangrijk hoe deze wordt geformuleerd. In deze podcast uitleg wat er zo belangrijk is en hoe een aansprakelijkstelling moet worden geformuleerd. Want het gaat om schadevergoeding en smartengeld, om materiële en inmateriële schade. Om geleden schade en nog te lijden schade.

Reageren of vragen stellen mag: graag zelfs! Mail dan naar Bernie Putters en wellicht kunnen we jouw vraag aan de orde laten komen in een uitzending.

Let’s Talk Letselschade is een podcast van Berntsen Mulder Advocaten Letselschade. In deze podcast wordt uitleg gegeven over alles waar een letselschade-slachtoffer mee te maken krijgt.
button vorige podcast groen 300x60 button volgende podcast groen 300x60

 


Beluister deze aflevering in Apple Podcasts.

Beluister deze aflevering op Spotify.

Beluister deze aflevering op Google Podcast.

Beluister podcasts via ons YouTube-kanaal.

Tips en tools

Letselschade check

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Controleer het hier. Doe de letselschade check.

Doe de check arrow_forward
Smartengeld calculator

Waar heeft u recht op? Ontvang binnen een werkdag 3 uitspraken van de rechter die bij uw situatie passen.

Vraag 3 gratis uitspraken aan arrow_forward
Zaak aanmelden

Meld hier uw zaak aan. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: 0172 42 41 72 info@berntsenmulder.nl

Zaak aanmelden arrow_forward