,

Hoeveel partijen houden zich bezig met één letselschadezaak? Podcast letselschade afl. 12

18 juni 2021

Hoeveel mensen of partijen houden zich bezig met één letselschadezaak? Meer dan u wellicht denkt. Een slachtoffer krijgt te maken met vele gezichten. Sommigen komen bij het slachtoffer thuis, anderen zal hij of zij nooit zien en alleen telefonisch spreken.

In deze aflevering van de podcast Let’s Talk Letselschade spreken interviewer Bernie Putters en advocaat letselschade Karin Nijman over dit onderwerp. De podcast is bedoeld om een beeld te geven van de hoeveelheid personen en instanties die zich met een zaak bezig houden.

Beluister de podcast hier:


Zo is er de eigen advocaat met het ondersteunend team. Dan is er de verzekeraar van de ’tegenpartij’, de veroorzaker van het ongeval. Ook dan zijn er meerdere personen die contact hebben, zoals binnendienst en buitendienst. Voor de medische kant van de zaak komt een slachtoffer tegen: artsen, medisch adviseurs, nog meer medisch adviseurs, expertisebureaus en soms nog onafhankelijke derden.

Als het gaat om het bepalen van het schadebedrag zijn er veel instanties die daar berekeningen op loslaten. Er zijn arbeidsdeskundigen, bedrijfseconomen en nog veel meer.

Duidelijk mag zijn dat het op een gegeven moment moeilijk is om door de bomen het bos nog te zien. Het mag geen verrassing zijn dat het daarom van groot belang is om een goede advocaat of jurist in te schakelen die het overzicht behoudt en weet hoe de wereld van de letselschadezaken in elkaar steekt.


Reageren of vragen stellen mag: graag zelfs! Mail dan naar Bernie Putters en wellicht kunnen we jouw vraag aan de orde laten komen in een uitzending.

Let’s Talk Letselschade is een podcast van Berntsen Mulder Advocaten Letselschade. In deze podcast wordt uitleg gegeven over alles waar een letselschade-slachtoffer mee te maken krijgt.
button vorige podcast groen 300x60 button volgende podcast groen 300x60

 


Beluister deze aflevering in Apple Podcasts.

Beluister deze aflevering op Spotify.

Beluister deze aflevering op Google Podcast.

Beluister podcasts via ons YouTube-kanaal.

Tips en tools

Letselschade check

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Controleer het hier. Doe de letselschade check.

Doe de check arrow_forward
Smartengeld calculator

Waar heeft u recht op? Ontvang binnen een werkdag 3 uitspraken van de rechter die bij uw situatie passen.

Vraag 3 gratis uitspraken aan arrow_forward
Zaak aanmelden

Meld hier uw zaak aan. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: 0172 42 41 72 info@berntsenmulder.nl

Zaak aanmelden arrow_forward