,

Letselschade en het leven weer oppakken

16 augustus 2018

Zo. Een nieuw gezicht in de Voorschotense Krant. Ik ben Guido van der Corput en woon sinds anderhalf jaar in Voorschoten, met mijn vrouw en inmiddels bijna 7 maanden oude dochtertje. Geboren en getogen in een aantal kleine dorpjes in de buurt van Eindhoven (ja, ik ga elk jaar terug voor Carnaval…). Na mijn studie in Leiden vonden wij ons ‘thuis’ in het prachtige Voorschoten. We wonen er met heel veel plezier.

Letselschadejurist

Naast een Bourgondische levensgenieter, ben ik ook letselschadejurist. Dat is dan ook waar ik de komende tijd over ga schrijven.

Rompslomp

Een ongeval zit namelijk in een klein hoekje. Na een ongeval komt er een hoop op je af, helemaal wanneer je ook nog letsel oploopt. Je bent in het begin (en terecht) met name gefocust op je herstel. Je zit dan helemaal niet te wachten op alle rompslomp eromheen. Zo komt het regelmatig voor dat er met de wederpartij meteen een discussie komt over wie nu precies schuldig is aan het ongeval en wat er precies is gebeurd.

Is ongeval wel oorzaak?

Ook speelt vaak de vraag of het opgelopen letsel wel door het ongeval komt. Dan moet de schade ook nog eens worden berekend (en dat zijn niet alleen maar zaken als medische kosten, maar ook smartengeld, huishoudelijke hulp of gemiste inkomsten. Allemaal zaken die ik graag voor cliënten oppak, zodat zij zich volledig kunnen richten op wat voor hen belangrijk is: herstellen en het leven weer oppakken.


Heb je vragen over letselschade of smartengeld waar je graag wat over wilt weten, dan kun je jouw vragen of ideeën naar mij mailen via g.vandercorput@berntsenmulder.nl. Dan gaat mijn volgende column misschien wel over jouw vraag!

Tips en tools

Letselschade check

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Controleer het hier. Doe de letselschade check.

Doe de check arrow_forward
Smartengeld calculator

Waar heeft u recht op? Ontvang binnen een werkdag 3 uitspraken van de rechter die bij uw situatie passen.

Vraag 3 gratis uitspraken aan arrow_forward
Zaak aanmelden

Meld hier uw zaak aan. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: 0172 42 41 72 info@berntsenmulder.nl

Zaak aanmelden arrow_forward