'U kunt zich richten op uw herstel, terwijl ik zorg voor uw letselschadevergoeding.'

Guido van der Corput, letselschade-jurist

Letselschade jurist Voorschoten

Zoekt u een letselschade-jurist in Voorschoten? Maar zoekt u verder dan in Voorschoten alleen? Berntsen Mulder Advocaten is gevestigd in de buurt van Voorschoten. In Alphen aan den Rijn, om precies te zijn. Berntsen Mulder Advocaten behartigt al meer dan 25 jaar de belangen van slachtoffers van letselschade. Ons kantoor is eenvoudig bereikbaar vanuit Voorschoten, maar wij komen net zo graag naar u toe.

Hulp na ongeval

Wij helpen mensen om na een ongeval, waarbij een ander aansprakelijk is, hun leven weer op de rails te krijgen. Wie een ongeval heeft gekregen, heeft wel iets anders aan zijn hoofd dan te bedenken wat er allemaal op financieel gebied moet gebeuren. Daarom doen wij dat. U kunt dus al uw aandacht richten op uw herstel.

Werkwijze

Op deze website kunt u lezen hoe wij dat doen. U kunt vinden van welke soorten ongevallen er sprake kan zijn. Het gaat daarbij dus niet alleen om verkeersongevallen, zoals veel mensen denken. Verder bieden wij u informatie over de soorten letsel die u kunt oplopen.

Kosten

Ook kunt u lezen waarom onze juridische steun u niets kost. Simpel gezegd worden de kosten wij wij maken om u te helpen, ook betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw ongeval en dus voor uw letsel.

Referenties

Wilt u eerst weten hoe anderen ons werk beoordelen? Lees dan eerst onze referenties.

Uw werk

Het is heel goed mogelijk dat u na uw ongeval korte of lange tijd niet kunt werken. Of dat u niet zelf naar uw werk kunt gaan. In dat geval is het zo dat uw werkgever ook kosten maakt. Uw werkgever kan deze kosten ook verhalen op de aansprakelijke partij. Dat noemen wij loonschade of loonregres. Wij kunnen uw werkgever helpen bij dit loonschade-traject. Alle informatie daarover is te lezen op deze pagina.

Het is verstandig uw werkgever daarvan op de hoogte te stellen. Hij komt niet alleen in aanmerking voor vergoeding van loonkosten, maar ook bijvoorbeeld voor kosten die moeten worden gemaakt voor vervoer of aanpassing van uw werkplek.

Nog meer weten?

Alles wat u moet weten over letselschade, smartengeld en het krijgen van letselschadevergoeding leest u op deze site. Op onze pagina ‘Alles over letselschade’ vindt u alle informatie die voor u belangrijk is. Zoekt u nu nèt iets wat u niet op onze site kan vinden? Neem gerust contact met ons op. De kans is groot dat ons team van letselschade-advocaten en letselschade-juristen u verder kunnen helpen.

Bellen

U kunt op allerlei manier met ons in contact treden. Via een bericht op de contactpagina. Via de mail. Of via de chat (rechtsonder op deze pagina). Of gewoon even bellen met 0172-424172. Dat kan op werkdagen tot 20.00 uur ’s avonds.

Heeft u recht op schadevergoeding?

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Doe hier de letselschade check.

Doe de check

Ons team

Anouk van Eijk

Assistent letselschade

0172 - 42 41 72

Mariska Jager

Assistent letselschade en gastvrouw

0172 - 42 41 72

Carola Pauw

Assistent letselschade

0172 - 42 41 72

Juriën Minderhout

Letselschadejurist

0172 - 42 70 73

Inge Goei

Letselschade-jurist & Nivre-expert

0172 - 42 70 79

Lonneke Speur

Jurist letselschade

0172 - 42 70 76

Guido van der Corput

Advocaat letselschade

0172 - 42 70 70

Lidewij Calis

LSA-advocaat

0172 - 42 71 91

Annelies van Dorp

LSA-advocaat & Nivre-expert

0172 - 42 70 77

Anneke van Tol

LSA-advocaat & Teamleider Letselschade

0172 - 42 70 72

Karin Nijman-Weninger

LSA-advocaat & partner

0172 - 42 70 71

Tips en tools

Letselschade check

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Controleer het hier. Doe de letselschade check.

Doe de check arrow_forward
Smartengeld calculator

Waar heeft u recht op? Ontvang binnen een werkdag 3 uitspraken van de rechter die bij uw situatie passen.

Vraag 3 gratis uitspraken aan arrow_forward
Zaak aanmelden

Meld hier uw zaak aan. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: 0172 42 41 72 info@berntsenmulder.nl

Zaak aanmelden arrow_forward