,

Nieuw: maak kennis met onze podcast over letselschade

17 mei 2019

Podcast Let's Talk Letselschade

Berntsen Mulder Advocaten is gestart met een podcast over letselschade. Onder de naam ‘Let’s Talk Letselschade’ spreken we in deze podcast over alles wat met letselschade en smartengeld te maken heeft. “Een podcast is een hartstikke leuke manier om luisteraars te vertellen over ons vak,” zegt letselschade-advocaat Karin Nijman-Weninger.

“In elke podcast die we opnemen, willen we iets uitleggen over ons werk,” aldus Karin. “Wat gebeurt er als iemand letsel oploopt? In welke molen komt hij of zij terecht? Welke kosten kan iemand terugkrijgen? Hoe lang duurt zo’n proces, wat is smartengeld, noem maar op. Alle vragen kunnen aan de orde komen.”

Bekijk (en beluister) al onze afleveringen hier.

Luister via Apple Podcast | Spotify | Google Podcastdeze website | Android feed | YouTube | RSS-feed

Voor wie is de podcast letselschade?

“We maken de podcast voor mensen die te maken hebben met letselschade of die er gewoon meer over willen weten,” zegt Karin. “Als je slachtoffer bent, komt er veel op je af. Voor de meeste mensen is alles dan nieuw. We vinden het belangrijk om mensen goed te informeren, want mensen hebben nogal eens een verkeerd beeld van de letselschadewereld. Door helder uit te leggen hoe het zit, hopen we van meerwaarde te zijn voor onze cliënten.”

Interview podcast

Elke podcast is een tweegesprek tussen advocaat Karin Nijman-Weninger en interviewer Bernie Putters, die het idee opvatte een podcast te maken. “De podcast is een prachtig middel om een duidelijke uitleg te geven,” zegt Bernie Putters, “Volgens mij omdat het met de huidige smartphones, autoradio’s en muzieksystemen een fluitje van een cent is een podcast te luisteren. Het is radio-on-demand. Onze podcast-afleveringen duren gemiddeld zo’n 10 minuten. Je kunt een aflevering luisteren als je in de trein zit, op de fiets, in de tuin, in de auto of waar dan. Wanneer je maar wilt.”

“We hebben inmiddels een aantal afleveringen opgenomen en willen met regelmaat nieuwe afleveringen maken,” aldus Bernie. “Hoewel het geen luchtig onderwerp is, legt Karin het volgens mij nuchter, maar niet te zwaar uit. We zouden het ook heel leuk vinden als luisteraars zelf onderwerpen aandragen. Lekker interactief en laagdrempelig. Daar houden we van.”


Hoe luisteren naar de podcast Let’s Talk Letselschade?

De podcast Let’s Talk Letselschade is op allerlei manieren te beluisteren:

► Via Apple Podcast (deze feed is ook op andere smartphones te openen)

► Via Spotify

► Via deze website

► abonneer je op onze Android feed

YouTube

RSS-feed (ook handig in je webbrowser)

 

Tips en tools

Letselschade check

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Controleer het hier. Doe de letselschade check.

Doe de check arrow_forward
Smartengeld calculator

Waar heeft u recht op? Ontvang binnen een werkdag 3 uitspraken van de rechter die bij uw situatie passen.

Vraag 3 gratis uitspraken aan arrow_forward
Zaak aanmelden

Meld hier uw zaak aan. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: 0172 42 41 72 info@berntsenmulder.nl

Zaak aanmelden arrow_forward