,

Nieuw gezicht in DeGouda: letselschade-advocaat in Gouda Annelies van Dorp

24 april 2018

Ik ben Annelies van Dorp, letselschade-advocaat in Gouda. Ik woon in Gouda, heb vier kinderen en ben vrijwilliger en hardloper bij atletiekvereniging Gouda.

In het dagelijks leven ben ik dus letselschade-advocaat. Niet zo’n Amerikaanse die ambulances achtervolgt. Ik koos voor dit vak om mensen te helpen die een ongeval hebben meegemaakt. Met praktische en juridische hulp en een schadevergoeding kun je het leven van slachtoffers vaak weer op de rails krijgen. Dat is een heel dankbaar onderdeel van mijn vak.

Letselschade na ongeval

Iedereen kan betrokken raken bij een ongeval en letsel ­oplopen. Het kan dan gaan om een auto-­ongeval of een trap van een paard, een arbeidsongeval en nog veel meer.
De wet bepaalt dat een slachtoffer alle redelijke kosten vergoed krijgt als iemand anders aansprakelijk is. In mijn rol van advocaat, help ik slachtoffers om hun kosten ­vergoed te krijgen; ­medische ­kosten, gemist ­inkomen, huishoudelijke hulp, maar ook ­smartengeld en advocaatkosten.

Praktische hulp

Ook ken ik de weg goed in de letselschade­wereld en kan ik slachtoffers ook ­praktisch de weg wijzen. Zo heeft een slachtoffer een zorg minder en daar help ik graag bij.
Ik schrijf de komende tijd ­columns over letselschade in DeGouda.

Suggesties of vragen?

Heeft u suggesties of onderwerpen waar u graag wat over wilt weten, dan kunt u uw vragen of ideeën voor een column mailen naar a.vandorp@berntsenmulder.nl
Dan gaat mijn volgende column misschien wel over uw vraag.

Tips en tools

Letselschade check

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Controleer het hier. Doe de letselschade check.

Doe de check arrow_forward
Smartengeld calculator

Waar heeft u recht op? Ontvang binnen een werkdag 3 uitspraken van de rechter die bij uw situatie passen.

Vraag 3 gratis uitspraken aan arrow_forward
Zaak aanmelden

Meld hier uw zaak aan. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: 0172 42 41 72 info@berntsenmulder.nl

Zaak aanmelden arrow_forward